За нас

„Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.“
Паулу Коелю


Детството е най-щастливият период от живота. Всяко дете е изпълнено с надежда за живота, вярва в чудесата, радва се на всеки малък жест, внимание или дума и не търси специален повод или празник, за да е щастливо, безгрижно и усмихнато. Въпреки че вече сме пораснали, поне на числа, ние все още пазим редица спомени и незабравими моменти от детските години. За нас децата са най- важното нещо на света. С много ентусиазъм, внимание и желания за детски усмивки създадохме LullaТoys. Време е да ви покажем един различен свят, който е изпълнен с много вълнуващи емоции и нестихващо забавление.

LullaТoys - царството на детските играчки


В онлайн магазина на LullaТoys ще откриете многообразие от детски играчки, дървени играчки, образователни игри, играчки за бебета, дървени пъзели, дървени играчки за бутане, дървени играчки за дърпане и много други. Всички предлагани от нас продукти са произведени от водещи световни марки като Bigjigs, Melissa & Doug, Rex London, ECO TOYS и Kruzzel. Нашите специално селектирани модели детски играчки са подходящи за момичета и за момчета от различни възрасти. Подбираме всеки един модел с много внимание към сигурността, безопасността и творческото мислене, както и към въображението и детското развитие.

За повече детски усмивки


Всяка детска усмивка е важна за нас, затова непрестанно развиваме нашия стремеж към усъвършенстване и обогатяване на гамата от продукти в LullaТoys. По този начин сме сигурни, че осигуряваме все повече и повече усмивки на децата. Стриктно спазваме нашата философия да подхождаме с лично отношение и пълно разбиране на всяка специфична нужда. Екипът на LullaТoys винаги е на ваше разположение, за да ви помогне в избора на най-подходящите и интерактивни детски играчки.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки